Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Era molt injust que el City no s'emportés la Premier. El gol de Gündogan és un premi a la justícia"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Edu Mauri, metge del Manchester City, després d'haver-se proclamat campió de la Premier League

"Era molt injust que el City no s'emportés la Premier. El gol de Gündogan és un premi a la justícia"

17:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1653483092528/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Manchester City de Pep Guardiola està de celebració després d'haver aconseguit la Premier League a l'última jornada, remuntant en 6 minuts un 0-2 a l'Aston Villa amb doblet de Gündogan. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Edu Mauri, doctor dels citizens des del 2016. "Pensava que era tan injust que el City no s'emportés la Premier que vaig pensar que el gol de Gündogan era com un premi a la justícia, a tota la feina que fan els tècnics i els jugadors", ha explicat, i ha afegit que "això et dona molta moral i molta energia per continuar treballant i lluitant".

A més, Edu Mauri ha valorat que els diners no ho són tot en la gestió d'un equip i en la consecució de títols, i ha elogiat la professionalitat de Guardiola. "Sense diners no es pot fer bé, però s'ha d'interpretar bé, s'ha de vendre bé, comprar bé i sobretot treballar bé, i el Pep ho fa", ha assegurat, i sobre el tècnic de Santpedor ha afegit que "és obsessiu i divertit, és molt complet. Es preocupa de tots els detalls". "En Pep pot anar al club que ell vulgui anar, com a millor entrenador, pot anar on ell decideixi, selecció o club", ha opinat el metge del City al 'Què t'hi Jugues!'.

D'altra banda, Edu Mauri ha confessat que "un dels jugadors més divertits del vestuari és Cancelo", i també s'ha referit a Haaland i al seu gran estat de forma. "Va anar a fer la revisió a Brussel·les, em van dir que realment és un jugador de molta alçada i molt fort, esperem que ens doni moltes alegries", ha sentenciat Edu Mauri a SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad