Actualidad

Dos morts i un ferit greu en un accident de trànsit a Pradell de la Teixeta

Els equips d'emergències continuen la recerca per si hi ha més afectats

Lloc de l'accident / ACN

Pradell de la Teixeta

El cotxe ha sortit de la carretera per causes que es desconeixen i ha caigut per un desnivell. Dos dels ocupants del vehicle han mort i una tercera persona ha estat traslladada en estat greu a l'hospital Sant Joan de Reus. La hipòtesi amb la que es treballa és que hi ha un altre afectat més que hauria sortit projectat i que es continua buscant.

Arran de la incidència, s'han activat deu patrulles dels Mossos d’Esquadra i les seves unitats de recerca i de drons. Per la seva banda, bombers ha destinat dotze dotacions, entre les quals la unitat de rescat amb l'helicòpter i efectius del GRAE (Grup d'Actuacions Especials) i el metge del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) així com unitats del Grup Caní de Recerca. Fins al lloc també s'hi ha desplaçat l'EPAF (Equip de Prevenció Activa Forestal) per desbrossar de vegetació la zona i facilitar les tasques de recerca. Des el SEM també s'han activat tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad