Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad

Menys fumadors a Lleida durant la pandèmia

A la Regió Sanitària de Lleida, un 2,4% menys i a la de l'Alt Pirineu i Aran, un 7% menys. Segons una enquesta de Salut , 9 de cada 10 està a favor de restringir el fum a les terrasses

A més de causar problemes de salut i de butxaca, el residu que deixa aquesta addicció és un greu problema mediambiental. Foto: Ràdio Lleida.

Lleida

Enquesta a l'Aquí Lleida de Ràdio Lleida a peu de carrer a fumadors, fumadores i ex addictes al tabac. A favor o en contra de prohibir fumar a les terrasses dels bars. I també, heu pensat mai a deixar-ho? Per quines raons ho faríeu?

"Deixar el tabac? Sí que ho vull fer. Per salut i per diners". Enquesta a peu de carrer avui, Dia Sense Tabac.

02:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000033762/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segons el departament de Salut, s'ha reduït un 2,4% les persones majors de 15 anys de la Regió Sanitària de Lleida que es reconeixen consumidores de tabac durant la pandèmia. A la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, la disminució ha estat del 7%. Una enquesta realitzada a través del programa Suma Salut a les dues regions sanitàries revela que gairebé el 70% de les persones que fumen han rebut consell d'algun professional sanitari sobre el seu consum. Els llocs on els enquestats han estat més exposats al fum són, en primer lloc, les terrasses dels bars i restaurants, en segon llocs en activitats lúdiques en espais oberts i en tercer lloc en les cues per entrar als locals. El 90% dels enquestats està a favor que no es fumi a les terrasses o que es faci amb restriccions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00