Sociedad

Raúl Domínguez: "Ens maregen a nivell legislatiu i en la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables"

Diferents entitats ecologistes acusen al Departament d'Acció Climàtica de posaen risc els objectius mediambientals per implantar les energies renovables.

Raúl Dominguez Tur.

Raúl Dominguez Tur. / Raúl Domínguez Tur.

Girona

Les entitats ecologistes que formen part de la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables asseguren que el Departament d'Acció Climàtica els està "marejant" i que "lluny d'escoltar aportacions" tira pel dret, saltant-se, fins i tot, els preceptes contemplats al Decret de Transició Energètica.

Raúl Domínguez, portaveu de l'Associació de Naturalistes de Girona, diu que mentre aquest decret prioritza la implantació de les energies renovables en zones industrials, a prop de l'àrea urbana, s'aposta "per l'Albera o a l'entorn de rius" perquè es tracta d'un sòl agrari, "que és més barat".

Segons Domínguez, tirant per aquest camí s'està posant en risc la sobirania alimentària, el futur dels pagesos i això també atempta contra els objectius mediambientals que s'ha fixat la Unió Europea.

Escolteu l'entrevista sencera aquí.

Raúl Domínguez, Associació de Naturalistes de Girona

05:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1654689649428/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad