Sociedad

El ministeri invertirà 78 milions per millorar l'AP-7 al Vallès

El secretari general d'Infraestructures, Xavier Flores, ha anunciat també la construcció d'un tercer carril a l'autopista entre L'Hospitalet de l'Infant i Amposta

ACN

Barcelona

El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha explicat aquest divendres diferents actuacions per millorar la funcionalitat i ampliar la capacitat de l'AP-7 a Catalunya. Aquesta via, des de la finalització dels peatges, ha registrat un important increment de trànsit que s'ha traduït en retencions habituals i més accidents. L'Estat preveu invertir 78 milions d'euros en actuacions al Vallès i construirà també un tercer carril al Sud de Tarragona.

Entre les actuacions previstes al Vallès està la construcció d'un tercer carril entre Montmeló i Parets per enllaçar amb la C-17, la reordenació de l'entorn de la B-30, la millora de l'enllaç amb la N-150 i la C-58 que, segons el ministeri, no acaba de funcionar i la connexió amb la C-60. El secretari general d'Infraestructures, Xavier Flores, ha explicat que no es tracta d'una ampliació de l'autopista, sinó "millores funcionals, de seguretat, en enllaços i connexions per millorar la funcionalitat de l'AP-7 al Vallès".

Flores també ha explicat que el ministeri construirà un tercer carril a l'autopista AP-7 entre l'Hospitalet de l'Infant i Amposta. La redacció del projecte constructiu s'encarregarà aquest any. L'objectiu d'aquesta ampliació és millorar la fiabilitat d'aquesta via davant l'increment de vehicles que ha registrat des de la seva gratuïtat. Que si hi ha un accident no s'hagi de tallar tota l'autopista o que, en cas que un camió estigui avançant-ne un altre, encara quedi un tercer carril per a la resta de vehicles. El secretari general d'Infraestructures també ha assegurat que millorarà les connexions entre l'A-7 i l'AP-7. Ho ha dit en l'acte "Bon dia Tarragona" que organitza la Cambra de Comerç.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00