Actualidad

Míchel: "Girona ho mereix per insistència, ambició i un full de ruta clar"

L'entrenador del Girona preveu un partit amb gols i creu que "el somni" de la ciutat i la província s'ha de gestionar "amb il·lusió"

Míchel a la sala de premsa.

Míchel a la sala de premsa. / Girona FC

Girona

A poc més de dos dies pel partit en què el Girona es jugarà l'ascens a Primera, el seu tècnic, Míchel ha qualificat de "molt difícil" la possibilitat de què un jugador important com Borja García pugui jugar.

No és cap excusa perquè l'entrenador rebaixi les pretensions del "somni d'una ciutat i una província", un somni col·lectiu que els encarregats de fer-lo realitat, els jugadors, "han de gestionar amb il·lusió" perquè si no, rebla Míchel, "no anirem bé". Per l'entrenador vallecà, el Girona mereix l'ascens "per insistència" i perquè, des del descens, ha tingut "ambició i un full de ruta clar".

Al Girona només li val la victòria, el Tenerife en fa prou amb un empat per aconseguir l'ascens, però l'entrenador dels blanc i vermells està convençut que els locals sortiran a guanyar i que "serà un partit de gols". En aquest sentit, ha explicat que han "treballat per generar més ocasions" que en el partit d'anada, on els tinerfenys van neutralitzar-los fins i tot en un punt on és fort com l'estratègia.

"Tenim molt potencial a pilota aturada però puntualitzarem certes coses", diu Míchel que no creu que, en l'anada, ho fessin malament: "hi va haver encert per part seva, una mica de desencert nostre però estic segur que el Tenerife està precoupat per la nostra fortalesa a pilota aturada".

També ha destacat la capacitat de patiment dels jugadors, que farà molta falta diumenge. "Hi ha hagut moments que no hem sabut patir com a grup, però ara sí", i ha posat l'exemple del partit al camp de l'Eibar, on els gironins van capgirar el 0-1 que portaven del partit d'anada amb una victòria per 2-0.

L'entrenador ha dit que les hores prèvies seran com sempre i fins i tot hi ha aportat un punt de distensió. "Farem rondos i, com sempre, el millor seré jo", ha ironitzat, i ha seguit en la mateixia línia quan ha dit que no compareixia pelut a la roda de premsa per cap tipus de superstició: "Penso afaitar-me per sortir bé a les fotos".

Això sí, ha dit que no està centrat en res més que no sigui el partit fins al punt que no creu que passi res que el pugui sorprendre. Ha estat més reservat, en canvi, quan li han preguntat si, entre les situacions que contempla hi ha la possibilitat de tornar a deixar Stuani a la banqueta. "Ho veureu diumenge", ha sentenciat.

Escolta l'extracte de la compareixença de Míchel.

Paraula de Míchel

02:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000029795/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad