Sociedad

FINA, molt més que una guingueta

Passem per la platja del Regueral de Cambrils on descobrim un concepte de guingueta més adequat als nous temps i que ja entra de cap al concepte de beach club

Aquí Camp de Tarragona - Especial Fina Beach Club de Cambrils

Aquí Camp de Tarragona - Especial Fina Beach Club de Cambrils

01:13:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1655871983375/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Cambrils

Els de l’Aquí Camp de Tarragona hem fet un programa especial per conèixer una de les 15 noves guinguetes del municipi de Cambrils: FINA. Se situa a la platja del Regueral i respon a una filosofia i idea que s’allunya de la imatge que encara ens ve al cap quan diem la paraula “xiringuito”.

Hem parlat amb Pato Duharte l’encarregat de dissenyar tot l’espai i en Carlos Sánchez, assessor gastronòmic i de la carta de vins.

Duhalde ens ha explicat els perquès de que a l’espai predomini la fusta i un ambient de naturalitat, relligada al paisatge marítim en el que es troba FINA. Sánchez ens ha confirmat que la carta, els vins, són tota una declaració d’intencions de qualitat i de perfil de client que es busca.

Hem aprofitat l’avinentesa de que passàvem per Cambrils per valorar aquest nou impuls que es vol donar a les guinguetes a la vila amb el regidor de promoció econòmica, Juan Carlos Romera, Yolanda Burgos Regidora de Turisme de Cambrils i Francesc Pintado de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona.

També hem conversat sobre les perspectives turístiques i econòmiques de Cambrils en el primer estiu de plena normalitat post pandèmica.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad