Sociedad

Una embarassada dona a llum al metro de Barcelona

Tres agents d'atenció al client de l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica han ajudat la dona en el part

Una embarassada dona a llum al metro de Barcelona / TMB

Barcelona

L'estació de Ciutadella-Vila Olímpica s'ha convertit avui en una improvisada sala de parts. L'Erin Cristina ha donat a llum un nen al que li ha posat Ángel amb l'ajuda de tres agents d'atenció al client de TMB i d'una passatgera que s'ha identificat com a inspectora sanitària.

Eren tres quarts d'onze del matí quan una dona embarassada s'ha adreçat al personal de TMB demanant-los ajuda perquè estava de part. Els ha explicat que volia arribar a l'Hospital del Mar, no trobava taxi i finalment ha decidit anar en metro. La seva intenció era tornar a sortir al carrer i anar caminant fins al centre sanitari, però davant la immediatesa del naixement, els treballadors l'han fet passar a la cabina de gestió de l'estació on ha donat a llum.

Ho ha fet amb l'ajuda de la Vanessa, la Yolanda i el Rubèn, tots tres treballadors del metro i d'una passatgera que s'ha apropat fins allà perquè li havia caigut el mòbil a la via. Segons ha explicat la Vanessa a 'El Balcó' de SER Catalunya, aquesta dona, en veure el que passava, s'ha identificat com a inspectora sanitària i ha ajudat a treure el nadó.

Ara Erin Cristina està ingressada a l'Hospital del Mar amb el seu fill Ángel, tots dos amb bon estat de salut.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00