Sociedad

Una embarassada dona a llum al metro de Barcelona

Tres agents d'atenció al client de l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica han ajudat la dona en el part

Una embarassada dona a llum al metro de Barcelona / TMB

Barcelona

L'estació de Ciutadella-Vila Olímpica s'ha convertit avui en una improvisada sala de parts. L'Erin Cristina ha donat a llum un nen al que li ha posat Ángel amb l'ajuda de tres agents d'atenció al client de TMB i d'una passatgera que s'ha identificat com a inspectora sanitària.

Eren tres quarts d'onze del matí quan una dona embarassada s'ha adreçat al personal de TMB demanant-los ajuda perquè estava de part. Els ha explicat que volia arribar a l'Hospital del Mar, no trobava taxi i finalment ha decidit anar en metro. La seva intenció era tornar a sortir al carrer i anar caminant fins al centre sanitari, però davant la immediatesa del naixement, els treballadors l'han fet passar a la cabina de gestió de l'estació on ha donat a llum.

Ho ha fet amb l'ajuda de la Vanessa, la Yolanda i el Rubèn, tots tres treballadors del metro i d'una passatgera que s'ha apropat fins allà perquè li havia caigut el mòbil a la via. Segons ha explicat la Vanessa a 'El Balcó' de SER Catalunya, aquesta dona, en veure el que passava, s'ha identificat com a inspectora sanitària i ha ajudat a treure el nadó.

Ara Erin Cristina està ingressada a l'Hospital del Mar amb el seu fill Ángel, tots dos amb bon estat de salut.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad