Sociedad

Alannia Salou, un hotel amb la sostenibilitat com a bandera

El nou establiment aposta per un disseny horitzontal organitzat en dues plantes i envoltat de zones verdes

Moment de l'acte inaugural / Cedida

Salou

Alannia Salou és un nou resort hoteler compromès amb la sostenibilitat: compta amb un sistema de recollida d'aigües pluvials i una tecnologia d'aerotèrmia que extreu fins un 77% de l'energia de l'aire i la converteix en renovable i neta. Pel que fa al disseny, dista molt dels edificis convencionals, ja que està organitzat en vil·les amb dues plantes i rodejades de zones verdes.

Té capacitat per a 700 persones i 346 habitacions polivalents, dissenyades per adaptar-se a cada família amb la possibilitat de connectar-se l'una amb l'altra creant un gran espai tipus suite. La decoració està inspirada en la natura i l'entorn de la Costa Daurada. A més, a cada capçal de llit hi ha un codi QR que ofereix la possibilitat de conèixer diversos indrets autòctons.

A banda, compta també amb una àrea de joc aquàtic de més de 1.000m2, diversos punts de restauració, spa, gimnàs i oci infantil pels més petits.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad