Ocio y cultura

El Museu de la Pesca de Palamós acull "les aus, els nostres ulls en el mar" a partir d'aquest divendres

L'exposició posa de relleu la importància dels ocells marins

SEO BirdLife

Palamós

Aquest divendres s'inaugura al Museu de la Pesca de Palamós l'exposició "las aves, nuestros ojos en el mar" de l'organització SEO BirdLife. Una mostra que vol posar en relleu la importància dels ocells marins que "són els més amenaçats", ha explicat Beatriz Barajas, comissària de l'exposició. "Passen molt temps al mar i també molt temps a la terra i s'enfronten a les amenaces dels dos ecosistemes", ha afegit la tècnica del programa marí.

Algunes de les amenaces d'aquestes aus són les tècniques de pesca, la contaminació o els depredadors introduïts. "Les considerem les guardianes del mar, ens donen molta informació sobre el medi marí", ha dit Barajas.

Una exposició que també fa visible la feina que fan els pescadors, que "són un element clau a l'hora de buscar solucions consensuades". Aquests col·laboren amb l'organització recollint dades a través de tallers i enquestes.

L'exposició s'inaugurarà aquest divendres i es podrà visitar fins al 18 de setembre. A més, demà a les 7 també hi haurà una xerrada sobre l'exposició i la feina que fan des de SEO BirdLife.

Tota la conversa amb Beatriz Barajas, aquí:

Beatriz Barajas, SEO BirdLife

04:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000030140/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00