Sociedad

Els Agents Rurals descarten accelerants en l'incendi d'Artesa de Segre

S'apunta a una burilla

Bombers

Els Agents Rurals descarten accelerants en el foc d'Artesa de Segre d'aquest dimecres

00:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000034334/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Artesa de Segre

Els Agents Rurals estan investigant les causes del foc d'Artesa de Segre, que aquesta tarda s'ha donat per controlat, després de cremar unes 130 hectàrees. Ho han fet amb gossos que detecten accelerants per determinar si ha estat intencionat, però el resultat ha estat negatiu. Ara se centren en trobar indicis de si el seu origen hagués pogut ser una burilla, o alguna altra causa.

De moment descarten que s'hagués provocat per algun accelerant com ara hidrocarburs, per que els dos gossos de la Unitat Canina del Agents Rurals que aquest matí han resseguit l'indret d'ignició, al voral de la carretera C-14, cap al quilòmetre 110, no han trobat cap indici de carburants o alcohol. Aquesta era una hipòtesi que mantenien els Agents Rurals, per què l'hora en què es va iniciar el foc cap a les 5 de la tarda i les condicions atmosfèriques en aquell moment, feien dubtar que fos una cigarreta. No obstant, descartada la hipòtesi de l'accelerant, ara torna a prendre força la de la burilla, sense deixar de banda cap altra possibilitat accidental. Fregant el voral de la carretera hi ha un camp de cereal que tenia un part collida i una altra per collir, però no hi havia cap màquina treballant-hi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00