Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jose Peseiro:" Raphinha va a triunfar en el Barça"

Avui al 'Què T'hi jugues!' parlem amb José Peseiro, seleccionador de Nigèria. Peseiro va entrenar Raphinha a l'Sporting Club de Portugal.

José Peseiro: "Raphinha va a triunfar en el Barça"

José Peseiro: "Raphinha va a triunfar en el Barça"

09:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1657711699711/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça ha fet oficial un principi d'acord pel fitxatge de l'extrem brasiler. Al 'Què t'hi jugues!' Peseiro diu que Raphinha s'adaptarà bé al club blaugrana "Es un jugador alegre, extrovertido y con ganas de demostrar su potencial", valora l'entrenador portuguès.

Una de les prioritats del Barça de Xavi és potenciar el joc des dels extrems. Peseiro coincideix que Raphinha aportarà en moltes facetes:" És un jugador muy vertical, rápido y con capacidad para asociarse". "Es compatible con Dembélé", considera el portuguès que veu al brasiler com un jugador "más completo", sobretot per la capacitat defensiva.

De Porto Alegre, l'ídol de Raphinha és Ronaldinho. El pare de l'exjugador del Leeds és músic i integrant del grup Samba Tri que solia coincidir amb Ronaldinho en les festes de l'astre brasiler a Barcelona. L'entrenador portuguès veu a Raphinha com un jugador "tranquilo y responsable".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00