Sociedad

Tres accidents mortals a les comarques gironines a les últimes hores

Ja són 90 les persones que han mort en accidents de trànsit des de principi d'any

Foto d'arxiu / Gabriele Tamborrelli

Girona

L'últim cas ha tingut lloc aquest dijous a l'N-260 a Vallfogona de Ripollès. Un cotxe i una motocicleta han xocat i a conseqüència d'això el motorista ha mort.

El primer accident va tenir lloc a quarts de 12 de la nit d'aquest dimarts. El cotxe va sortir de la via i va bolcar a l'AP-7, a l'altura de Vilablareix. Amb l'impacte, el conductor va sortir projectat, va colpejar un camió i va acabar morint. Era un noi de 21 anys de Màlaga. A més, una menor d’edat va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona. El vehicle sinistrat no tenia en vigor l’assegurança.

El segon cas, ha passat a l'N-II a la Jonquera. Per causes que es desconeixen, un cotxe ha atropellat mortalment un vianant. Ha passat durant la matinada del dimecres al dijous. El SEM també ha atès una altra persona en estat lleu, que ha estat donada d’alta in situ. Els mossos han detingut al conductor per abandonar el lloc de l'accident.

En aquest sentit, els mossos ja han mostrat la seva preocupació per l’augment d’infraccions i d’accidents. Joan Costa és el cap de Trànsit dels Mossos a Girona.

Joan Costa, cap de trànsit dels mossos de Girona, mostra la seva preocupació per les infraccions creixents

01:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000030304/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb aquestes són 90 les persones que han mort en les carreteres catalanes aquest any.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00