Sociedad

La policia local de Palafrugell deté a dos joves per provocar dos incendis durant l'onada de calor

La col·laboració ciutadana ha sigut clau perquè els poguessin enxampar

Un dels incendis de Palafrugell

Un dels incendis de Palafrugell / Ajuntament de Palafrugell

Palafrugell

La Policia Local de Palafrugell va detenir aquest diumenge dues persones per provocar dos incendis de petites proporcions en zones boscoses de Palafrugell, quan el municipi estava dins el nivell 3 del Pla Alfa.

Dos nois, que anaven en bicicleta, van encendre primer arbustos i matolls d'una zona propera a l'autovia entre Palafrugell i Calella. I després, van calar foc a una zona de canyissars propera al camí de ronda que va cap al poble.

Gràcies a l'alerta d'uns testimonis, que van trucar a la policia, els agents van poder avisar ràpidament els Bombers que van apagar els focs, i la mateixa policia va poder localitzar els joves. Un dels quals portava amagat un encenedor de color blau que es va trobar durant la identificació i escorcoll dels sospitosos. Finalment, es va procedir a la seva detenció com a presumptes autors d’un delicte d’incendi.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad