Sociedad

Presó sense fiança pel parricida de Maçanet de la Selva

El detingut deia que feia dies que uns sicaris el perseguien per matar-lo

El detingut de matar la seva mare a Maçanet de la Selva

El detingut de matar la seva mare a Maçanet de la Selva / ACN

Maçanet de la Selva

El jutjat ha decretat presó provisional i sense fiança per l'home que va matar a la seva mare a ganivetades a Maçanet de la Selva aquest cap de setmana. Segons informe el TSJC, en aquests moments la causa està oberta per un delicte d'homicidi.

Els fets van passar dissabte al matí, quan el processat va atacar a la seva mare amb una navalla. Tot i que el pare de l’investigat va buscar atenció mèdica ràpidament, no van poder salvar-li la vida. Posteriorment, l'autòpsia va determinar que la causa de la mort van ser les ferides que va rebre a la zona del coll.

Segons fonts properes, feia dies que l’arrestat, un home de 33 anys, creia que els seus familiars eren sicaris que el volien matar. Fins i tot va acudir a la comissaria dels Mossos de Santa Coloma de Farners per denunciar-ho. El seu pare i el seu cunyat el van convèncer per anar a urgències psiquiàtriques a l'hospital Santa Caterina de Salt. Un cop allà, els professionals el van visitar, però no el van ingressar.

El processat s'ha acollit al dret a no declarar, però hauria reconegut els fets en declaracions espontànies a un altre home a les garjoles de la comissaria.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad