Ocio y cultura

El CCCB inaugura una exposició que tracta la complexitat del cervell

Fins a l’11 de desembre es podrà visitar 'Cervell(s)', una mostra de 300 peces que s’interessa per com l’art, la ciència i la filosofia representen l’òrgan

El CCCB estrena 'Cervell(s)'

El CCCB estrena 'Cervell(s)'

02:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1658851702335/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha presentat aquest dimarts l’exposició ‘Cervell(s)’, que aborda el cervell i totes les incògnites que genera. Es podrà veure des d’aquest dimecres fins a l’11 de desembre, quan es traslladarà a Madrid. La mostra són gairebé 300 peces que combinen art, filosofia i ciència amb l’objectiu de respondre les grans preguntes vitals. Què som? Com funciona el nostre cervell? Què és la realitat?

En aquest viatge al món del cervell es tracta també la creació de records, la consciència i la creativitat, a través d’un recorregut ple de fragments de pel·lícules, pintures i efectes visuals. ‘Cervell(s)’ és el resultat de combinar més de 20 projectes científics i una seixantena de continguts audiovisuals.

El cervell és a tot arreu. Ens fa ser qui som, com som, i ens diu què pensem però sovint hem tingut molts problemes per saber com funciona. Fins ara ens hem acostumat a comparar-lo amb invencions tecnològiques, com ordinadors o engranatges. És l’òrgan més complex, i l’origen de la imaginació i els somnis. L’exposició repassa tots aquests aspectes i intenta esbrinar el futur, on s’hi plantegen noves possibilitats de connexió amb les xarxes.

Es tracta d’una col·laboració de la Wellcome Collection de Londres i la Fundació Telefònica de Madrid que ha estat comissariada pel físic i biòleg Ricard Solé i l’encarregada de projectes Emily Sarge.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad