Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

"El World Padel Tour està consolidat des de fa anys, no ens espanta la competència"

Al 'Què T'hi Jugues' hem parlat amb Àlex Corretja, nou adjunt a la presidència del World Padel Tour

"El World Padel Tour està consolidat des de fa anys, no ens espanta la competència"

"El World Padel Tour està consolidat des de fa anys, no ens espanta la competència"

05:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1658838058181/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El pàdel és l'esport que ha tingut l'augment de federats més important a Espanya en els darrers anys. Es tracta d'una disciplina "fàcil" de practicar i a l'abast de tothom i això ha fet que la seva popularitat creixi molt. "El pàdel ja no és un esport secundari. Jo soc tenista, però soc amant del pàdel de tota la vida", ens explica Àlex Corretja. Com a nou integrant del World Padel Tour, s'ha trobat amb la recent creació del Premier Padel, un nou circuit impulsat des del Catar. El president del PSG, Nasser Al-Khelaïfi, hi està vinculat, entre d'altres. "És evident que es tracta de la nostra competència, això és llei de vida. Crec que ens farà millorar. El WPT està consolidat des de fa anys, no volem entrar en confrontació amb ningú, simplement millorar i aconseguir que els jugadors se sentin atrets pel nostre projecte", assegura Corretja.

Pel que fa al tenis, Corretja opina que és normal que les expectatives amb Carlos Alcaraz siguin tan altes, perquè ha demostrat la seva qualitat amb escreix: "Està trencant rècords i guanyant títols molt importants. Algun dia havia de perdre i va ser aquest diumenge. És molt jove, la seva projecció és infinita". Corretja també és positiu amb el futur més immediat de Rafa Nadal: "Estic convençut que encara no li ha arribat l'hora de dir adéu. Quan vegi que no és capaç de competir pels Grand Slams, ho deixarà, però el moment encara no ha arribat. Confio que pugui continuar, coma mínim, un parell de temporades".

Àlex Corretja té una molt bona relació amb Xavi Hernández i té clar que el Barça està en bones mans. "Xavi és un líder que coneix perfectament el club i sap què cal per redreçar el rumb. Té la confiança de tothom i ara cal treballar per assolir resultats, però amb paciència", opina Corretja. L'ex tenista i actual adjunt a la presidència del World Padel Tour ha fet un repàs al 'Què T'hi Jugues' de padel, de tenis i del Barça.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00