Sociedad

Tres detinguts i dues mil plantes de marihuana enmig del bosc

Els Mossos van trobar la plantació en una zona de difícil accés a Vidreres · Van enxampar els tres detinguts dins la tenda de campanya des d'on vigilaven

La plantació de marihuana al mig del bosc, a Vidreres / Mossos d'Esquadra

Girona

Aquesta plantació estava camuflada enmig del bosc, en un lloc on no arriba cap camí ni cap pista forestal. Els Mossos hi van arribar a peu, seguint un corriol proper a la riera de Llobet, a la zona de l'ermita de Santa Ceclina, al terme municipal de Vidreres. Hi van trobar unes dues mil plantes en plena floració, que feien entre 60 i 80 centímetres d'alçada. Per preparar el camp, van haver d'estassar arbres i netejar el sotabosc i fins i tot havien instal·lat tubs i mànegues per poder regar-les.

Al costat de la primera feixa de plantes, els agents van trobar una tenda de campanya i un tendal, i una mica mnés amunt la resta de la plantació. A l'altra banda de la riera, camuflades enmig del bosc, hi van trobar dues tendes de campanya més d'on van sortir tres individus que van intentar escapar-se però no ho van aconseguir. Tenen 19, 27 i 31 anys i cap antecedent policial. Van declarar al jutjat de Santa Coloma de Farners acusats d'un delicte contra la salut pública i van quedar en llibertat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00