Sociedad

Un senglar mossega una nena a la platja de Cadaqués

La nena va ser atesa a l'hospital i va rebre l'alta ahir mateix · L'alcaldessa demana que ningú alimenti els senglars

La platja gran de Cadaqués plena de gent / ACN

Cadaqués

Va passar ahir, dilluns, cap a quarts de 9 del vespre, una hora en què la platja gran era plena de gent. Una colla de nens que jugaven a la platja van veure venir el senglar, es van espantar i van arrencar a córrer. Un dels animals, de grans dimensions, segons alguns testimonis, també es va posar a córrer darrera els nens i va queixalar la nena, de 10 anys, a la cama esquerra.

A la menor la va atendre el SEM allà mateix i després la van traslladar a l'Hospital de Figueres. La ferida que li va fer l'animal no és greu. L'alcaldessa, Pia Seriñana, reclama a veins i visitants que no donin menjar als senglars i ha explicat que ja han començat a multar a qui ho fa.

La presència de senglars s'ha convertit en un problema greu, sobretot a l'estiu, que baixen al poble quan no troben aliment a la muntanya. Mai fins ahir havien atacat ningú. Per acabar amb el problema, l'ajuntament, juntament amb els agents rurals, prendran mesures més dràstiques que encara no han decidit.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad