Sociedad

Un senglar mossega una nena a la platja de Cadaqués

La nena va ser atesa a l'hospital i va rebre l'alta ahir mateix · L'alcaldessa demana que ningú alimenti els senglars

La platja gran de Cadaqués plena de gent / ACN

Cadaqués

Va passar ahir, dilluns, cap a quarts de 9 del vespre, una hora en què la platja gran era plena de gent. Una colla de nens que jugaven a la platja van veure venir el senglar, es van espantar i van arrencar a córrer. Un dels animals, de grans dimensions, segons alguns testimonis, també es va posar a córrer darrera els nens i va queixalar la nena, de 10 anys, a la cama esquerra.

A la menor la va atendre el SEM allà mateix i després la van traslladar a l'Hospital de Figueres. La ferida que li va fer l'animal no és greu. L'alcaldessa, Pia Seriñana, reclama a veins i visitants que no donin menjar als senglars i ha explicat que ja han començat a multar a qui ho fa.

La presència de senglars s'ha convertit en un problema greu, sobretot a l'estiu, que baixen al poble quan no troben aliment a la muntanya. Mai fins ahir havien atacat ningú. Per acabar amb el problema, l'ajuntament, juntament amb els agents rurals, prendran mesures més dràstiques que encara no han decidit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00