Actualidad

El cicle tardor-hivern Tarragona Cultura començarà el 8 d'octubre i tornarà a obrir La Tabacalera

L'Ajuntament fa una "bona valoració" de la programació estiuenca i pretén consolidar un relat cultural "amb consciència social".

Inés Solé acompanyada per Guillem Rius i Cristina Reig / Foto: Tjerk van der Meulen

Aquest cap de setmana es tanca el cicle d'estiu Tarragona Cultura i la Conselleria de Cultura ha valorat molt positivament aquesta proposta que "ha posat al centre la particiapació ciutadana" al llarg d'un mes i mig en el que més de 5.500 persones han gaudit dels diversos espectacles. La consellera Inés Solé ha celebrat la "transversalitat" de totes les activitats i confia en que aquesta sigui "la llavor" dels propers cicles.

El següent en començar serà el de tardor i hivern, que programarà diverses propostes per tota la ciutat després del parèntesi de Sant Magí i Santa Tecla. El dia 8 d'octubre es farà una presentació oficial adornada amb la música de la Franz Schubert Filarmonia, que interpretarà un programa basat en la música de pel·lícules de superherois, i serà al 22 d'aquest mes que es donarà el tret de sortida al nou cicle amb l'espectacle Buffalo Bill de la Raquel Sans i el Ramón Madaula.

Dins de la nova programació també hi haurà teatre, amb la representació de "La noche sin Luna" de Juan Diego Botto, la Fundació Òpera Catalunya presentarà la coneguda "Don Giovanni", el Mag Lari farà un espectacle de màgia nadalenc i Pau Vallvé farà parada a Tarragona per presentar el seu nou disc.

El circ també estarà molt present en el cicle d'aquesta tardor. Hi haurà tres espectacles que es podràn veure tots tres amb la compra d'un sol abonament de 20€. Una d'aquestes actuacions serà a càrrec del Col·lectiu Mur, que organitza espectacles circenses amb actors amb discapacitats diverses. L'actuació portarà el nom "De tu a tu" i anirà acompanyada d'uns tallers de circ per a tota la família.

Durant la nova temporada, La Tabacalera tornarà a acollir espectacles de dansa. Concretament, seran dos dies en que aquest espai emblemàtic tornarà a obrir les seves portes, una oferta major a la de l'estiu quan moltes persones no van poder fer-se amb una entrada per visitar aquest edifici emblemàtic. Des de l'Ajuntament tenen previst anar-la incorporant com un "espai de referència cultural de la ciutat" més enllà de la dansa, però encara no volen confirmar quan tindran lloc aquests nous espectacles. "Ara que ja hem posat una poteta a La Tabacalera volem que no deixin de passar-hi coses", ha explicat la consellera de Cultura.

Pel que fa als descomptes, la principal novetat és la modificació de l'abonament d'Amics Tarragona Cultura. L'Ajuntament obre el ventall per què més gent pugui adquirir aquest passi. Els membres d'Amics de Cultura tenen accés a la prevenda d'entrades i poden adquirir tres espectacles amb un descompte del 20%. De cada espectacle s'hauria de comprar el mateix nombre d'entrades fins a un màxim de sis. Els que ja formàven part d'aquesta entitat tenen prioritat a l'hora d'adquirir el nou abonament. Els descomptes per grups d'edat es mantenen com al cicle d'estiu, però el descompte jove passa a ser fins als 35 anys i pot arribar fins al 55%.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad