Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

"És un repte majúscul, però crec que m'arriba en un bon moment professional i personal"

Avui al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Xavi Closas, nou entrenador de l'Industrias Santa Coloma

"És un repte majúscul, però crec que m'arriba en un bon moment professional i personal"

"És un repte majúscul, però crec que m'arriba en un bon moment professional i personal"

07:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659614292567/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'Industrias Santa Coloma ja té entrenador. Després de desencallar la situació del ja extècnic, Javi Rodríguez, que entrenarà ElPozo Múrcia, l'equip català ha fet oficial la incorporació de Xavi Closas. "Sempre he tingut ganes d'entrenar a primera. És un repte majúscul, però crec que m'arriba en un bon moment professional i personal", explica Closas. El nou entrenador de l'Industrias havia estat fins ara al filial del Barça.

El Santa Coloma ha incorporat, de moment, dos futbolistes: Bernat Povill, del Barça i el fill del nou entrenador, Nil Closas. "El meu fill i jo tenim molt clar per què estem aquí. El van fitxar abans que a mi, per tant ja l'estaven seguint des de fa temps. Sap perfectament el que li exigiré, igual que a la resta de jugadors", assegura Closas. El primer objectiu de l'entrenador és preparar la plantilla per competir al màxim quan abans millor. Als amistosos de pretemporada els seguirà la Copa Catalunya. El primer partit de lliga, el 10 de setembre contra el Barça. "L'únic 'però' és que si ens els trobem a la final de la Copa Catalunya, jugarem contra ells dues setmanes seguides. Són un equipàs", diu Closas. El primer partit de pretemporada és el dia 13 d'agost, contra l'Aspil Jumpers Ribera Navarra.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad