Detinguts dos mossos per tortures i insults homòfobs: "A veure si et violen"

La Divisió d'Afers Interns investiga quatre agents més per detenció il·legal

CRÒNICA d'Andrea Villoria. Dos agents dels Mossos d'Esquadra detinguts.

CRÒNICA d'Andrea Villoria. Dos agents dels Mossos d'Esquadra detinguts.

01:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659705485_137_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els Mossos d'Esquadra han detingut a dos agents del cos i n'investiguen a quatre més per un presumpte cas de tortures, detenció il·legal i lesions, amb contingut homòfob. Segons fonts policials consultades per SER CATALUNYA, els agents acusats van detenir a un home que causava rebombori a bar gai de Barcelona. Segons la denúncia, van agredir-lo al cotxe patrulla i, en lloc de portar-lo a comissaria, van deixar-lo a la meitat del carrer, al Raval, al crit de "a veure si et violen".

Els fets van passar a finals de l'any passat, encara que la Divisió d'Afers Interns, que va detenir ahir als acusats, va tenir-ne coneixement fa poc. Els acusats són agents de Seguretat Ciutadana, policies patrulla, de la Comissaria de l'Eixample, a Barcelona, als quals la Direcció de la Policia catalana ha obert un expedient disciplinari i ha suspès de servei.

Segons fonts del cas, els policies van rebre un avís pels aldarulls que generava en un bar un home. Una primera patrulla va acostar-se al local i va demanar reforços. Amb l'ajuda d'una segona patrulla, els policies van reduïr a l'home, posant-li les manilles i ficar-lo a un dels vehicles.

Allà, suposadament van colpejar-lo i proferir-li insults homòfobs, segons la versió de la víctima, per a després deixar-lo al mig del carrer, a un altre districte, al marge dels protocols. Ni els Mossos d'Esquadra, ni el Departament d'Interior han ofert cap detall d'aquesta presumpta agressió, al·ludint al fet que el cas està judicialitzat. Està previst els dos policies detinguts passin a disposició judicial en les pròximes hores.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad