Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Víctor Vázquez: "Venir a la MLS con 22 años es demasiado pronto, pero Riqui tiene sus razones"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' parlem amb Víctor Vázquez, jugador dels Los Ángeles Galaxy, el nou equip de Riqui Puig.

Víctor Vázquez: "Venir a la MLS con 22 años es pronto, pero Riqui tiene sus razones"

Víctor Vázquez: "Venir a la MLS con 22 años es pronto, pero Riqui tiene sus razones"

13:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659698016245/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La MLS és una lliga amb molta projecció però, com s'ha vist a la gira del Barça, encara no està a l'altura dels millors equips europeus. Per això, l'arribada de Riqui Puig a la lliga dels Estats Units ha estat rebut amb un punt d'escepticisme. A Los Ángeles coincidirà amb l'excanterà del Barça, Víctor Vázquez: "Siempre viene bien que lleguen judadores del Barça o de la liga española", considera Vázquez, que diu que ajudarà el migcampista en tot allò que necessiti.

Unes necessitats d'adaptació que poden ser diferents a la majoria de fitxatges d'Europa, normalment més veterans que el de Matadepera: "Con 22 años es un poco pronto para venir aquí, pero si lo ha sentido así será por algo", valora el migcampista català.

A més Vázquez avisa que al MLS ha canviat molt en els últims 5 anys: "por sopresa de mucha gente la MLS es una liga muy física", tot i que creu que Riqui té prou "inteligencia y rapidez" per poder demostrar la seva qualitat: "Si lo hace bien aquí va a tener la oportunidad de volver a Europa", assegura Vázquez. De moment, haurà d'adaptar-se ràpid a l'equip. Només falten 12 jornades pel final de la Lliga, més els hipotètics play off.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad