Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jordi Ferrón: "Estem veient el Barça que s'havia perdut"

Avui al 'Que T'hi Jugues!' analitzem la victoria ahir del Gamper amb el Jordi Ferrón

Jordi Ferrón: "Estem veient el Barça que s'havia perdut"

Jordi Ferrón: "Estem veient el Barça que s'havia perdut"

15:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659961513100/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça va golejar per 6-0 el Pumas mexicà en la presentació del trofeu Joan Gamper davant la seva afició al Camp Nou. El Jordi Ferrón ha analitzat aquest matí al 'Què T'hi Jugues!' l'estrena del nou Barça de Xavi Hernández. "Tots estan a un gran nivell i tothom vol reivindicar la seva part d'importància a l'equip" ha comentat Ferrón referint-se a la competència que existeix entre els jugadors. Un Barça que destaca, no només per la plantilla, sinó per la gran quantitat de recursos de què disposa l'entrenador: "Tens extrems a cama natural que et poden sortir per fora per treure centrada o extrems a cama canviada per sortir per dins i donar més continuïtat", diu Ferrón. En el cas de Raphinha, el qualifica de "talent pur" i afirma que ens farà recuperar "aquell jogo bonito".

Per Ferron és clau veure el moment de forma de cada jugador i afegeix que "estem veient el Barça que s'havia perdut". Són moltes les varietats de què disposa Xavi al mig del camp, el nostre analista valora el paper de Kessie i Frenkie De Jong dins l'equip: "Kessie és un molt bon passador i sorprèn molt l'arribada que té, et pot donar aquesta anada i tornada per ajudar a Busquets en tasques defensives, i Frenkie és el jugador que pots utilitzar per sortir més de darrere per superar línies". Finalment, ha destacat el bon partit d'Aubameyang: "Ahir el vam veure d'extrem i quan pot córrer és un jugador que ocupa molt bé els espais".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00