Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Lluís Sala: "A Lewandowski li queden molts anys a gran nivell"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' parlem amb en Lluís Sala, preparador físic de Lewandowski durant la darrera Eurocopa

Lluís Sala: "A Lewandowski li queden molts anys a gran nivell"

Lluís Sala: "A Lewandowski li queden molts anys a gran nivell"

13:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659960785112/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Robert Lewandowski en va tenir prou amb tres minuts per presentar-se davant l'afició amb gol. Rendiment immediat, que no sorprèn aquells que han coincidit amb ell: "Ahir va ser la primera mostra del que és capaç d'aportar". Ho assegura Lluís Sala, que va ser el preparador físic de la selecció de Polònia a l'Eurocopa de l'any passat, i per tant, també de Lewandowski. "Et fa estar amb les piles posades des del primer dia i estar molt preparat per exposar les coses que li demanes", valora Sala que veia al polonès com un líder: "Té una gran capacitat de lideratge positiu i molta exigència cap a si mateix".

Sala valora que l'entrenament i la cura pel seu cos fa que no sembli l'edat que té: "La manera que té d'entrenar fa que li quedin molts anys a alt nivell", pronostica. Lewandowski ha fet el salt al Barça després de quedar-se a les portes d'aconseguir la pilota d'or "No sabem on té el sostre, amb els anys ha guanyat intel·ligència en l'àmbit tàctic i emocional, fins i tot, per corregir els companys", destaca el preparador físic.

Coincidir amb Robert Lewandowski va ser un salt més a la carrera de Lluís Sala. El preparador va començar a Palamós i fins llavors havia estat a equips com el Girona. El repte de preparar la selecció de Polònia li ha permès veure una altra part del futbol, i apropar-se a grans figures com el davanter del Barça. "És una persona propera i que apadrina els joves", remarca Sala, que creu que el polonès no serà un problema per l'staff en cas que hagi de rotar "poden arribar a acords perquè, si el partit ho permet, pugui descansar", diu Sala però avisa que el polonès porta tota la seva carrera jugant tres partits per setmana, i no té intenció de deixar de fer-ho.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad