Llapis de memòriaLlapis de memòria

Anna Puigboltas: "La pressió és inherent a l'ofici del periodisme"

La periodista de SER Catalunya ha visitat el 'Llapis de memòria' per deixar-se fer una entrevista molt personal

Llapis de memòria. Anna Puigboltas (09/08/2022)

Llapis de memòria. Anna Puigboltas (09/08/2022)

01:00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cat_llapisdememoria_20220809_150000_160000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Anna Puigboltas és periodista de SER Catalunya des de fa 25 anys. En fa 32 que es dedica al món de la ràdio, tot i que també ha estat treballant a la televisió. És guionista i productora, i durant molt de temps ha participat de programes com 'Soroll' o 'El balcó'. De molt petita volia ser veterinària, no va ser fins als 10 anys que va començar a interessar-se pel periodisme. La seva mare es va enamorar d'un periodista en un creuer i des de llavors va començar a descobrir la lectura i l'ofici. Puigboltas assegura que encara ara és enamorada del periodisme.

Als programes de la Cadena SER 'La Ventana' i 'Hoy por Hoy' s'encarregava del guió i de la producció, estava "a la cuina". Quan va arribar a SER Catalunya, va començar a fer antena a 'Soroll' i 'El balcó'. Per a Puigboltas, "la pressió és inherent a l'ofici del periodisme": "Continuo notant la pressió. Però amb l'edat m'afecta menys, em deixa dormir". Assegura que "la síndrome de l'impostor el tenim a dins, també va amb el nostre ofici. Nosaltres preguntem des de la ignorància a l'especialista". Tot i això, "les ganes d'aprendre" van per sobre de tot.

"L'ofici m'ha tret moltes hores amb els fills i m'ha perjudicat a l'amor, també me n'he donat", diu Puigboltas. L'entrevista al 'Llapis de memòria' ha sigut molt personal, ha explicat la difícil separació dels seus pares. "Ara es parla molt de violència vicària, de fer les coses bé. En aquella època els advocats eren molt agressius i no hi havia custodies compartides. La separació va ser molt complicada. Utilitzar els fills quan t'estàs separant és mot vil. Els he perdonat perquè no estaven assessorats i perquè eren altres temps", detalla.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00