Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jandro Orellana: "Considerava que la meva etapa al Barça havia acabat, però qui sap si algun dia podré tornar"

Al 'Què T'hi Jugues!' parlem amb Jandro Orellana, jugador del FC Andorra

Jandro Orellana: "Considerava que la meva etapa al Barça havia acabat, però qui sap si algun dia podré tornar"

Jandro Orellana: "Considerava que la meva etapa al Barça havia acabat, però qui sap si algun dia podré tornar"

10:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1660219709071/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jandro Orellana s'ha enrolat aquest any al nou projecte al futbol professional de l'Andorra de Gerard Piqué. Després de 8 anys a les categories inferiors del Barça, Orellana inicia una nova etapa a Segona Divisió. "Crec que s'ha generat un projecte molt ambiciós. Ens hem incorporat diversos joves i, tot i que l'objectiu és la permanència, donarem molta guerra", diu convençut Jandro.

Orellana coincideix a l'Andorra amb excompanys del planter del Barça i sabia que s'adaptaria fàcilment. El que l'ha sorprès més gratament, però, és l'staff tècnic. "Treballen d'una manera molt professional i seriosa. És just el que volia jo. Estic en un lloc molt bo", explica l'ex jugador del Barça. A més, Eder Sarabia entén el futbol d'una manera molt similar a la que ha practicat durant els darrers anys i això facilita les coses.

Sortir del Barça mai és fàcil, però Orellana volia iniciar una nova etapa a la seva carrera professional. "Va ser decisió meva, crec que la meva etapa amb el Barça Atlètic havia acabat. Sempre et quedes amb l'espineta de no jugar amb el primer equip, però qui sap si en un futur podré tornar", diu Jandro. Sobre la situació de Nico, que jugarà cedit al València, Jandro diu que entén la seva decisió i afegeix que "amb 20 anys és normal que ho vulgui jugar tot". Jandro Orellana comença aquest cap de setmana al camp de l'Oviedo una nova etapa esportiva.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00