Sociedad

L'Agrolivinglab del Parc Científic de Lleida, a punt d'aquí a un mes

S'ubicarà a l'antic edifici de Capitania, que s'està rehabilitant per convertir-se en un laboratori d'innovació agroalimentària. Al projecte s'hi han destinat 1,2 milions d'euros

Visita d'obres aquest 18 d'agost. Foto: Mario Gascón/Paeria. / Mario Gascon Gracia

Lleida

Les obres de rehabilitació de l'antic edifici de Capitania d'Artilleria del Parc Científic on s'ubicarà el laboratori Agrolivinglab estan al tram final i la Paeria anuncia que estaran enllestides d'aquí a un mes. Així, a mitjans de setembre ja es podrà iniciar l'activitat en aquest equipament que, segons els seus impulsors: la Paeria, la Diputació de Lleida, la UdL, i la Generalitat ha d'esdevenir un espai per impulsar la innovació oberta i col·laborativa i la promoció de la transferència tecnològica en el sector agroalimentari.

Paeria. Diputació de Lleida, UdL i Generalitat faran possible l'Agrolivinglab al Parc Científic de Lleida. Foto: Diputació de Lleida.

L'alcaldessa accidental Jordina Freixanet, el diputat Carles Gibert, el rector de la UdL, Jaume Puy i el delegat d'Educació, Claudi Vidal, han visitat aquestes obres. Freixanet ha explicat que és un projecte estratègic d'abast territorial que ha estat possible gràcies a la participació de les diferents institucions implicades -la Diputació informa que hi ha aportat 400.000 euros dels 1,2 milions que s'hi aporten en total amb fons FEDER i també de Paeria i Generalitat-, i que ha de ser un motor econòmic i revulsiu per al Parc, per a la ciutat i per a les terres de Lleida en el marc de Lleida com a capital AgroBioTech.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00