Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Tenis

Carla Suárez: "Serena Williams ha estat la veu de les dones dins el circuit professional"

Al 'Què T'hi Jugues' parlem amb Carla Suárez, ex tenista professional

Barcelona

La retirada de Serena Williams és, sense dubte, el fet més important que tindrà lloc al US Open, que ja s'està celebrant a Nova York. La llegendària tenista de Michigan dirà adéu a les pistes després de 27 anys en actiu, amb un palmarès de Grand Slams històric: 7 Open d'Austràlia, 3 Roland Garros, 7 Wimbledon i 6 Open USA, a l'espera de saber el resultat del que està disputant aquests dies. "La Serena va portar el tenis a una nova dimensió. Deixa un llegat no només a la pista, sinó fora. Ha estat la nostra veu dins el circuit", ens explica Carla Suárez. Els rècords de Serena Williams en l'era Open són increïbles, però es quedarà amb l'espineta de no haver igualat el rècord de Margaret Court, 24 Grand Slams. Es quedarà a tan sols un. "No veurem mai cap dona acostar-se al que ha fet Serena Williams en el món del tenis", assegura Suárez.

L'adéu d'una de les millors esportistes de la història és una mala notícia pel món del tenis que, segons Carla Suárez "perdrà a una jugadora molt completa, que ha sabut sobreposar-se a moltes dificultats". Segons la tenista espanyola, però, "Serena era pur espectacle. A banda de la persona, el tenis perd una jugadora molt divertida de veure".

Carla Suárez està gaudint ara de la seva nova vida, allunyada del tenis professional. "Estic bé, gaudint, descansant i desconnectant. Gaudeixo del dia a dia", explica la de Las Palmas. Tot i això, segueix col·laborant amb l'esport de la seva vida, tant al diari El País com ara a la televisió, fent de comentarista al US Open.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00