Sociedad

Anna Puigboltas nova presentadora del Balcó

Anna Puigboltas / Ramon Iglesias

A partir de dilluns 12 de setembre, la periodista Anna Puigboltas es posarà al capdavant de l’històric programa de SER Catalunya, 'El Balcó', que s’emet de dilluns a divendres de 19:00 a 21:00h, en substitució de Carla Turró, que n’ha estat la presentadora durant els últims vuit anys, durant els quals ha iniciat la transformació d’un programa originàriament informatiu a un programa de les històries, dels reportatges, per on hi desfilen els protagonistes de la quotidianitat. Un procés de transformació que es completarà aquesta temporada sota la direcció d’Anna Puigboltas.

El director de la Cadena SER a Catalunya, Jordi Finazzi, agraeix a Carla Turró “la dedicació durant aquests anys, que ens han permès consolidar El Balcó com un programa franquícia de la SER a Catalunya”. També ha explicat que amb “l’Anna Puigboltas volem aprofundir en la transformació cap a la ràdio d’acompanyament, de la tornada a casa, que ens expliqui grans i petites històries”.

Anna Puigboltas (Barcelona 1970), és periodista i llicenciada en Geografia i Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va incorporar l’any 1997 a la Cadena SER com a guionista de La Ventana de Gemma Nierga, programa del qual Puigboltas va acabar essent la subdirectora. Puigboltas va assumir també aquest rol a l’Hoy por Hoy de la Cadena SER, entre els anys 2012 i 2017. Posteriorment, va presentar, amb Màxim Castillo, el programa Soroll dels migdies a SER Catalunya. La seva trajectòria va començar l’any 1990 a Ràdio 4, com a productora, redactora, guionista i reportera de diferents espais. Ha treballat en programes de Constantino Romero, Àngel Casas i Jordi Estadella. També ha estat redactora i guionista de diferents programes de TV3, TVE i T5 i redactora d’informatius.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00