Directo

MUNDIAL DE QATAR Sigue en directo el partido de Camerún y Serbia

Actualidad

Rescaten un veí de Mataró que va quedar atrapat a un pas subterrani

La tempesta ha enfonsat dos vaixells i ha provocat inundacions a locals comercials i habitatges

Un home de seixanta-tres anys continua ingressat a l'UCI de l'Hospital de Mataró després que el rescatessin d'un pas de subterrani inundat en la forta tempesta que va descarregar anit a la capital del Maresme / Quique García (EFE)

Mataró

Un home de seixanta-tres anys continua ingressat a l'UCI de l'Hospital de Mataró després que el rescatessin d'un pas de subterrani inundat en la forta tempesta que va descarregar anit a la capital del Maresme. En poc més de mitja hora, segons el relat que ha fet l'alcalde David Bote han descarregat 90 litres per metre quadrat que van provocar la inundació del pas subterrani del cargol, sota la nacional II, on va quedar atrapat el cotxe del veí ferit.

"Nosaltres vam avisar la policia" -explicava a SER Catalunya un veí que va veure el rescat- "perquè ells estaven a l'altra banda i veien dos cotxes però no que hi havia una persona a dins". Aquest veí detallava que van intentar avisar al conductor perquè sortís del cotxe abans de quedar atrapat per l'aigua, però que no va reaccionar a temps "el cotxe es va inundar molt de pressa i va començar el nerviosisme perquè l'home va estar sota l'aigua 4 minuts, va sortir mort, bocaterrosa, el van treure entre 8 persones que el van pujar a pes". Fonts de l'Hospital de Mataró confirmen que la víctima està estable i que no es tem per la seva vida.

La intensa lluvia hunde un barco en Mataró y deja calles inundadas

La tempesta ha enfonsat dos vaixells i n'ha afectat una dotzena més que estaven al Port de Mataró, segons ha informat Protecció Civil. En cap dels casos hi ha hagut persones afectades ni vessament de combustible. Durant l'episodi els Bombers van rebre un centenar d'avisos, i van haver de desallotjar per unes hores un edifici al Passeig de Santa Magdalena.

Revisar el protocol d'emergències

L'alcalde de Mataró, David Bote, ha obert la porta a una possible revisió del pla d'emergències en cas de pluges. Bote remarcava en una entrevista a Hora 25 que tots els passos subterranis estan senyalitzats i per això ha demanat a la ciutadania que respecti els avisos.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad