Fútbol

El Girona cau a Sevilla amb polèmica

A l'Aquí Girona d'aquest dilluns repassem el més destacat del que va passar ahir al Benito Villamarín

Arnau Martínez va ser un dels protagonistes al Villamarín / GIRONA F

El Girona de Míchel va caure a Sevilla per 2-1 davant el Betis en un partit que va tenir absolutament de tot i on els gironins, malgrat ser superiors en pràcticament tots els aspectes, van sortir del Benito Villamarin amb les mans buides. Un error arbitral en forma de penal i una error individual de Samu Saiz van condemnar als catalans i van fer inútil l'estrena golejadora d'Arnau Martínez a la màxima categoria.

El col·legiat Ortiz Arias va ser, lamentablement, un dels clars protagonistes del Betis - Girona que va disputar-se aquest diumenge a la tarda i que va acabar amb victòria pels de Manuel Pellegrini per 2-1. El Girona va posar-se per davant amb un gol d'Arnau Martínez després d'una excel·lent jugada de Miguel Gutiérrez, però l'alegria va durar poc i és que Ortiz Arias va assenyalar penal de Bernardo sobre Rodri en una acció en la qual el contacte entre els dos fubolistes va ser mínim. Borja Iglesias no va fallar i va igualar el partit. Minuts després Míchel va veure la vermella per la següent objecció al 4t àrbitre: "Vais con los de verde". El Girona seguia dominant sobre la gespa, però no va aprofitar les oportunitats i Borja Iglesias va tornar a aparèixer per posar el 2-1 definitiu després d'un error flagrant de Samu Saiz, que un minut després d'entrar va fer una passada enrere directe pel davanter.

A tot això, Míchel, que va veure la tercera vermella de la seva carrera com a entrenador, va explicar molt bé en sala de premsa el que havia dit a l'àrbitre i també quines van ser les sensacions i les claus del partit. Tot això i el més destacat del cap de setmana a l'Aquí Girona d'avui dilluns 19 de setembre.

Ressaca del Betis 2 Girona 1

11:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663596728068/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad