Actualidad

Els alcaldes demanen intervenir en la gestió dels boscos

Tertúlia amb Estefania Rufach, d'Os de Balaguer; Jordi Janés, alcalde d'Alcarràs; i Jordi Verdú, alcalde de Corbins

Com tots els dilluns, tertúlia a Ràdio Lleida. Avui amb Estefania Rufach d'Os de Balaguer; Jordi Janés, d'Alcarràs i Jordi Verdú, de Corbins.

Lleida

Os de Balaguer, Alcarràs i Corbins tenen zones boscoses -uns més que altres, als seus termes. Aquest estiu, amb les successives onades de calor i els perills d'incendi -a més dels focs que hi ha hagut- s'ha posat de relleu que cal millorar la gestió dels boscos. Però, què hi poden fer o què hi han de dir els municipis en aquesta gestió forestal que cal millorar? En parlem amb l'alcaldessa Estefania Rufach, l'alcalde Jordi Janés i l'alcalde Jordi Verdú.

Tertúlia alcaldes; "Als ajuntamentents se'ns ha de tenir en compte a l'hora de millorar la gestió dels boscos"

15:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000035522/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

D'Alcarràs també parlem de com aprofitarà la fama que ha agafat gràcies a la pel·lícula de Carla Simon i com pot revertir en la millora cultural de la pobalció. I de Corbins també parlem de la promoció de fan del seu entorn natural. D'Os de Balaguer ens interessem per un projecte de promoció pública per suplir la manca de llits d'allotjament en aquesta zona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00