Actualidad

L'associació que atèn malalts d'Alzheimer a Lleida torna a xifres de prepandèmia

Lleida

L'AFALL compta actualment amb 68 usuaris, els mateixos que al 2019. El que s'ha mantingut de la pandèmia és la mida dels grups, que ara són de 8 persones i no de 15. Aquest 21 de setembre és el Dia Mundial de l'Alzheimer. Com fa sempre, l'Associació de Famílies de Malalts d'Alzheimer de Lleida surt al carrer amb parades.

Entrevistem a la presidenta de l'associació, Montse Guiu, que ens diu que cada cop atenen més malalts en estadis més inicials de la malaltia; parlem amb diverses usuàries. Per l'Aquí Lleida, també passa l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan per què la població disposarà d'un nou centre de dia per a malalties neurodegeneratives. I, la Carme Castells, que és treballadora social sanitària en un centre de referència del Pirineu, i què ens explica que no hem d'emetre judicis contra el malalt. I ens il·lustrem amb la pel·lícula “Siempre Alice”.

Escolta-ho tot en aquest enllaç

Montse Guiu (Presidenta Associació Alzheimer): "Cada cop tenim més malalts en estadis molt lleus de deteriorament cognitiu"

21:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000035637/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00