Fútbol

Míchel Sánchez, sancionat amb dos partits

El Girona ha presentat un recurs a la decisió del comitè de competició, que va ometre les al·legacions del club en primera instància

Míchel Sánchez, entrenador del Girona FC / Girona FC

El Girona ha conegut aquest dimecres al migdia que Míchel Sánchez ha estat sancionat amb dos partits per la targeta vermella que va veure en el partit davant el Betis del diumenge passat al Villamarín i que l'impedirà poder ser a la banqueta en els partits davant la Real Societat a Montilivi i l'Atlético de Madrid al Wanda Metropolitano.

Cap efecte han tingut les al·legacions en forma de vídeo que va presentar el Girona al comitè de competició per intentar que la sanció a Míchel fos el menor possible. Finalment, però, la sanció ha quedat amb només dos partits i és que s'ha aplicat només sanció per desconsideració i no per menyspreu, ni tampoc per haver estat a la grada durant la resta del partit quan, a priori, no es pot.

Míchel, que va veure la vermella per dirigir-se al quart àrbitre i dir-li: "parece que vais con los de verde", va demanar perdó immediatament després del partit i el Girona es va agafar també a això per intentar rebaixar la sanció, però, de moment, no ha fet cap efecte. A més dels dos partits, el club ha estat sancionat amb 700 euros i Míchel amb 600.

El club ha informat que presentarà un nou recurs a la decisió presa pel comitè i esgotar d'aquesta manera els intents possibles per a intentar que Míchel pugui dirigir l'equip en les properes jornades.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad