Fútbol

Santi Bueno: "Jugar un Mundial amb Uruguai és el meu somni"

El central del Girona creu que l'equip "no s'ha de conformar amb la permanència" i espera seguir "creixent" a Montilivi

Santi Bueno, entrevistat a Ràdio Girona / Nil Solà Rodríguez

El Girona té només dos futbolistes de camp que han disputat tots els minuts aquesta temporada i un d'ells és Santi Bueno, que ha passat pels micròfons de Ràdio Girona per parlar del seu passat, del moment que viu a Montilivi i també de quines són les seves il·lusions com a futbolista en un futur que promet ser brillant.

EL PRESENT: "Soc molt feliç a Girona, aquí he crescut des d'abaix i sento que ara estic en un procés de creixement de la mà del club. L'equip ha començat molt i molt bé la Lliga, les sensacions cada dia són millors i tenim clar que el camí pel qual anem és el que toca".

VALORACIÓ DE L'ARRANCADA: "Creiem que aquest inici és bo, però encara tenim moltes coses per millorar. Defensivament no pot ser que hàgim encaixat gol en tots els partits. És una de les primeres coses que hem de corregir de cara al futur, perquè et permet créixer a base de confiança i sempre t'assegures com a mínim un punt. Si m'he de quedar amb una cosa positiva ho faria amb el fet que l'equip va en clara línia ascendent i els nous s'estan adaptant amb molta rapidesa i naturalitat". "Fins ara la majoria de gols han estat per detalls, no podem permetre'ns el luxe de cometre errors, perquè a Segona Divisió tens temps per minimitzar-ho, però a Primera hem vist que no et perdonen".

OBJECTIUS COL·LECTIUS: "Tenim una plantilla competitiva que fa que pensi que no ens hem de conformar només amb la salvació, podem anar més enllà. El temps ens marcarà fins on podem arribar, però la idea és anar partit a partit i veure on arribem".

EL FUTUR: "No he rebut cap proposta formal, però és cert que sempre arriben coses. Penso que estic en el lloc ideal i on vull estar. Girona té un encant especial en l'àmbit de ciutat, el club està creixent i jo m'identifico molt amb la manera de treballar de l'staff. M'imagino d'aquí trestemporades al Girona, però havent seguit una línia de creixement de la mà amb el club".

URUGUAI i EL MUNDIAL: "El proper repte que em marco a nivell personal és el de poder defensar els colors d'Uruguai. Per nosaltres defensar la nostra selecció és el més gran al que aspirem des de molt petits. Soc conscient que el nivell i la competència és molt elevat, però sé que si segueixo treballant així tindré les meves opcions. Vaig tenir la sort de poder disputar un Mundial amb la Selecció sub20 i no em puc imaginar el que seria poder fer-ho amb l'absoluta. Jugar un Mundial amb el meu país és el meu somni i l'objectiu que em marco". "Stuani em diu que estigui tranquil i que segueixi el meu camí, a ell l'oportunitat li va arribar amb 27-28 anys i si ha d'arribar arribarà".

LA REPERCUSSIÓ DELS CENTRALS: "Soc conscient que segurament no tinc la mateixa repercussió ni la premsa que un davanter que marca gols, però em sento molt valorat a Girona i crec que estic fent bé les coses. És un fet que és una realitat a tot arreu en el món del futbol".

VALVERDE: "Mantenim una excel·lent amistat des que vam jugar a les categories inferiors d'Uruguai. Mantenim la relació setmanalment i ens felicitem per tot el que estem aconseguint els dos. Avui dia és una sort que els dos estem vivint un moment tan bo. Vull jugar contra el Madrid perquè, per mi, seria molt especial poder jugar contra ell per primera vegada a la meva vida".

LEWANDOWSKI i EL BARÇA: "Tinc moltes ganes de poder jugar al Camp Nou i d'enfrontar-me a Lewandoswki, és el davanter de moda i el pitxitxi de la Lliga i tant de bo arribem al partit contra ells en un bon moment per poder plantar-los cara".

Aqui Girona | Entrevista Santi Bueno

14:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663755774360/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad