Agafa el telèfonAgafa el telèfon
Humor

Agafa el telèfon - Fer caca a la feina

Amb Ferran Bassaganyes, Laura Estrada i Pablo Sánchez

Pablo Sánchez, Laura Estrada i Ferran Bassaganyes

Barcelona

Hem tornat més fortes que mai i amb EL TEMA que segurament aquí tothom ha tocat en algun moment de la vida. Parlem de caca, super caca i super cagadíssimes. I ho fem amb testimonis reals AKA companys nostres de feina, per mantenir la lògica, EVIDENTMENT. Comencem amb l'Elena, coworker del Ferran, que just l'ha enxampat avui fent cacona; i ens explica alguns trucs per evitar el "plop", ja que treballen en un d'aquests llocs modernillos, tot obert #shitsharing.

Agafa el telèfon - Fer caca a la feina

43:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663863426020/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Després truquem en Xavi, que fa poc que s'ha estrenat en aquest tema i ara s'ha animat i ha perdut la por. I d'aquí comencem a xerrar del cartell de la quarta planta que ha aparegut a Ràdio Barcelona, un cartell misteriós que demana que deixem els lavabos nets i que si podem que anem al wc de la nostra planta. I tanquem trucant, ni més ni menys, que la Glòria, una de les treballadores de la neteja.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad