Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Carla Simón pregonera de la Mercè: "No m'ho vaig pensar, vaig dir que sí a la primera"

ENTREVISTA. Carla Simón, pregonera de la Mercè

ENTREVISTA. Carla Simón, pregonera de la Mercè

16:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663836677150/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Carla Simón serà l'encarregada de donar el tret de sortida a les Festes de la Mercè (Barcelona) que comencen el 23 de setembre i acaben el 26. Encara no el té acabat el pregó, però a l'Aquí Catalunya ha avançat que "té a veure amb la meva relació amb Barcelona, parlarem de les arribades". Va acceptar la proposta sense pensar-ho: "Fa molt de respecte, però no pots dir que no quan t'ho proposen. Quan l'Ada Colau em va trucar no m'ho vaig pensar. És un orgull i una forma d'expressió molt bonica".

'La Mercè' ha tingut pregoners com Leticia Dolera, Manuela Carmena, Custodia Moreno i Andreu Buenafuente. La majoria dels discursos han tingut sempre un vessant molt reivindicatiu, Simón ja ha assegurat que aquest no serà el seu cas.

De Barcelona a Hollywood

La directora d'Alcarràs ha guanyat popularitat l'últim any amb el guardó Os d'or a la Berlinale per aquesta mateixa pel·lícula i fa uns dies es va saber que Alcarràs representaria Espanya als Òscars. Fins a la participació final als premis hi ha un llarg procés, just en rebre la notícia Simón va explicar a l'Aquí Catalunya que per a ella començava la feina perquè els acadèmics de Hollywood coneguessin i entenguessin Alcarràs. La seva estrena als EEUU està prevista per a inicis del 2023, segons els productors, i la companyia ja té una estratègia per a la campanya i la promoció en el territori americà.

L'Acadèmia de Hollywood anunciarà el 21 de desembre la llista de pel·lícules que passen el tall, un primer garbell de cara a les nominacions definitives que estan marcades al calendari per al 24 de gener.

ENTREVISTA. La directora d&#039;&#039;Alcarràs&#039; Carla Simón

ENTREVISTA. La directora d''Alcarràs' Carla Simón

09:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663139907_739_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad