Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jordi Ferrón : "La Federació vol intentar asfixiar els clubs”

Al "Què t'hi jugues" parlem amb Jordi Ferrón del fort augment del preu de les sancions al futbol femení implementat per la RFEF

Jordi Ferrón : "La Federació vol intentar asfixiar els clubs”

Jordi Ferrón : "La Federació vol intentar asfixiar els clubs”

05:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663850318075/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La RFEF ha decidit que, degut a la professionalització de la lliga femenina, s’han d’equiparar les quantitats de les sancions que impliquen les targetes a les que tenen els futbolistes a la lliga masculina, ja que així ho estipula l'article 52 del Codi Disciplinari del Futbol Professional. Fins ara, a la lliga femenina, quan una jugadora era amonestada amb una targeta groga el club era sancionat amb una multa de 4€, ara passarà a pagar-ne 180€. Les targetes vermelles, fins ara, implicaven una sanció de 9€, ara passarà a ser de 350€. Quan una jugadora vegi una targeta vermella directa o una sanció més contundent, les multes a les futbolistes podrien arribar als 600€.

Aquest matí al “Què t’hi jugues” hem parlat amb Jordi Ferrón, que ens ha explicat com aquestes sancions poden afectar als clubs i a les jugadores. “Aquí hi ha una guerra entre la Lliga i la Federació, on la Federació vol intentar asfixiar els clubs”. Els clubs han conegut aquest canvi de criteri amb la lliga començada. "La quantitat anual que pagarà cada club serà d'uns 16.000/17.000 euros, que és com si signessis una altra jugadora a la jornada 2, perquè hem de recordar que el sou mínim d'una jugadora és aquest. És inadmissible, els clubs han de fer malabars per quadrar els números", ha sentenciat Ferrón.

L'exentrenador de l'Espanyol i antic director esportiu de l'AEM Lleida ha lamentat que sigui complicat que els clubs deixin parlar a les jugadores, però que n'està segur que "elles estan indignadíssimes. Aquí hi ha una guerra que perjudica al futbol femení i a les pròpies jugadores”.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad