Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Actualidad

VÍDEO: Mapa del dia. Putin va més enllà

Tot el que has de saber a aquesta hora en 2 minuts

VÍDEO: Mapa del dia 22/09/2022

VÍDEO: Mapa del dia 22/09/2022

Putin mobilitza 300.000 ciutadans a Rússia per anar a la guerra i amenaça de fer servir armes nuclears

Barcelona

Centenars de persones van desafiar el Kremlin amb una manifestació a Moscou i altres capitals en contra del reclutament d'exsoldats decretat per Putin. Els Estats Units avisen que en una guerra nuclear tothom hi perd, i Europa adverteix que la decisió del president rus tindrà conseqüències.

Per combatre un dels efectes econòmics de la guerra, la inflació, els Estats Units tornen a apujar el preu dels diners

Els tipus d'interès se situen ara entre el 3 i el 3,25%, el nivell més alt des del 2008. Si Europa segueix aquest camí, les hipoteques de les famílies tornarien a encarir-se.

I encara als Estats Units, la fiscalia demanda Donald Trump per falsejar els números de les seves empreses

La fiscal de Nova York ha trobat fins a 200 irregularitats a la comptabilitat de Trump entre el 2011 i el 2021, és a dir, també quan era president.

A casa nostra, nou cas de violència masclista. A Campdevànol, a Girona, els Mossos han detingut un home per, presumptament, matar la seva parella, de només 21 anys

El detingut, de 36, ja tenia antecedents per violència masclista. Si es confirma l'autoria, serà la sisena dona assassinada a Catalunya per la seva parella o exparella en aquest 2022.

Pedro Sánchez obre la porta a un nou impost sobre les grans fortunes

La proposta va en la línia del que demanava Podemos i arriba després que Andalusia hagi eliminat l'Impost de Patrimoni. A Catalunya, el conseller Jaume Giró admet que ell es carregaria aquest tribut, però diu que Catalunya no s'ho pot permetre en aquests moments.

Al partit de Giró, a Junts per Catalunya, Jordi Turull guanya poder enfront de Laura Borràs

Els partidaris de Turull aconsegueixen més suport que els de Borràs a les eleccions per escollir els dirigents comarcals del partit. Això podria ajudar l'exconseller a fer valdre les seves tesis en qüestions com sortir o no del Govern

Si sou de Barcelona o us heu de moure per la capital, alerta, perquè avui comença la vaga d'autobusos

Avui l'aturada és de 24 hores, i això vol dir que, en hores punta, podrien circular només 4 de cada 10 busos, i, la resta del dia, 2 de cada 10. A partir de demà i fins al dia 30, la vaga només es notarà en determinades franges horàries.

Encara a Barcelona, el Liceu diu adeu a la pandèmia amb l'estrena de Don Pasquale

El gran teatre va inaugurar, ja sense restriccions, la seva 175a temporada amb aquesta òpera amb to de comèdia. Entre el públic hi havia la Rigoberta Bandini, l'Amaia, els Javis, la Mariona d'Eufòria i membres de Mishima.

El Mundo continua fent públics suposats contractes de jugadors del Barça i ara és el torn de Gerard Piqué

Aquest diari explica que, el 2018, Josep Maria Bartomeu el va convertir en el central millor pagat del món, oferint-li 142 milions d'euros per cinc temporades. Un informe intern també l'acusa d'intentar causar un "gravíssim perjudici" al Barça per voler barrejar el club amb els seus negocis privats.

Qui ha trencat el seu silenci és l'exparella de Piqué, la Shakira

En una entrevista a la revista Elle, la cantant admet estar vivint "una de les hores més difícils i fosques" de la seva vida. A la conversa, destaca que ella va renunciar parcialment a la seva carrera per tal que Piqué pogués triomfar al món del futbol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00