Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça no denunciarà el contracte de Frenkie de Jong

El club blaugrana i el migcampista neerlandès s'asseuran a negociar una adequació salarial

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 17: Frenkie De Jong of FC Barcelona runs with the ball during the LaLiga Santander match between FC Barcelona and Elche CF at Spotify Camp Nou on September 17, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Eric Alonso/Getty Images) / Eric Alonso

Barcelona

El Barça i Frenkie de Jong s'asseuran a negociar una adequació salarial després que el futbolista decidís quedar-se al club aquest estiu en contra de l'opinió de la direcció esportiva. Segons ha pogut saber el 'Què t'hi Jugues' de SER Catalunya, finalment la renovació de contracte del jugador no serà denunciada, tal i com es va rumorejar a principis del mes d'agost. El Barça prefereix no obrir un nou cas legal, però té clar que el salari del neerlandès és inassumible per a l'entitat i que s'ha de rebaixar de cara a la propera temporada.

Fonts del Barça expliquen que Frenkie de Jong sempre s'ha volgut quedar i que el president Joan Laporta li ha donat suport, tant en públic com en privat. Mentre la direcció esportiva preferia una sortida per estalviar-se el sou i obtenir una bona xifra pel traspàs i Xavi es mantenia en un punt neutral (si sortia i arribava Bernardo Silva, bé; si es quedava, és un jugador útil), Laporta li feia una proposta: quedar-se, però asseure's a negociar una adequació en els propers mesos. Frenkie va acceptar.

La idea del club és tornar al contracte anterior, al previ a la renovació signada el 2020 amb Josep Maria Bartomeu de president, però els seus responsables són conscients que ni De Jong ni els seus agents acceptaran una reducció tan dràstica i que s'haurà d'arribar a un punt intermig que satisfaci les dues parts. A finals d'any, l'internacional i el club s'asseuran a negociar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00