Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Ocio y cultura

'El mètode Grönholm' al Poliorama: "Un tsunami de rialles"

Jordi Galcerán i Enric Cambray conversen amb l'actor Lluís Soler sobre els canvis del format

Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer són els protagonistes d'‘El mètode Grönholm’ / Cedida a l'ACN pel Teatre Poliorama

L'obra de teatre catalana de més èxit de la història estrena nova funció al Teatre Poliorama. El mètode Grönholm es va estrenar el 2003 a Barcelona, des de llavors l'han vist més de 2 milions de persones i ha estat representada a més de 60 països del món. També se n'ha fet una pel·lícula.

L'autor Jordi Galcerán i l'actor que actualment està representant l'obra Enric Cambray han visitat l'Aquí Catalunya per parlar del nou format, un amb moltes similituds a l'edició convencional i que serà l'última edició "fins a qui molt temps". "Anàvem sobre segur, però tenim por per si nosaltres podríem fer-ho igual de bé" explica Cambray sobre les expectatives inicials.

"La comèdia està més viva que mai", analitza l'actor després de la pandèmia i dos anys de preparació. El públic està responent amb la naturalitat que desperta una comèdia com El mètode Grönholm: "Comença amb un riure suau, però després hi ha una gran catarsi, un tsunami de rialles".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00