Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Ocio y cultura

'El mètode Grönholm' al Poliorama: "Un tsunami de rialles"

Jordi Galcerán i Enric Cambray conversen amb l'actor Lluís Soler sobre els canvis del format

Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer són els protagonistes d'‘El mètode Grönholm’ / Cedida a l'ACN pel Teatre Poliorama

L'obra de teatre catalana de més èxit de la història estrena nova funció al Teatre Poliorama. El mètode Grönholm es va estrenar el 2003 a Barcelona, des de llavors l'han vist més de 2 milions de persones i ha estat representada a més de 60 països del món. També se n'ha fet una pel·lícula.

L'autor Jordi Galcerán i l'actor que actualment està representant l'obra Enric Cambray han visitat l'Aquí Catalunya per parlar del nou format, un amb moltes similituds a l'edició convencional i que serà l'última edició "fins a qui molt temps". "Anàvem sobre segur, però tenim por per si nosaltres podríem fer-ho igual de bé" explica Cambray sobre les expectatives inicials.

"La comèdia està més viva que mai", analitza l'actor després de la pandèmia i dos anys de preparació. El públic està responent amb la naturalitat que desperta una comèdia com El mètode Grönholm: "Comença amb un riure suau, però després hi ha una gran catarsi, un tsunami de rialles".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad