Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Lewandowski es un gran jugador y un gran atleta"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Antonio Gómez, qui va ser preparador físic del FC Barcelona i també de la selecció de Polònia, on va coincidir amb Robert Lewandowski

"Lewandowski es un gran jugador y un gran atleta"

"Lewandowski es un gran jugador y un gran atleta"

07:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1664287472580/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona està sent un dels equips més afectats per les lesions durant l'aturada per a les seleccions. Araujo, Koundé, Frenkie De Jong i Memphis s'han lesionat amb les seves respectives lesions i el club blaugrana afrontarà un tram decisiu de la temporada sense alguns dels seus futbolistes més importants. Al 'Què t'hi Jugues!' n'hem parlat amb Antonio Gómez, qui va ser preparador físic del FC Barcelona, on va treballar amb Luis Enrique, Quique Setién o Valverde, i qui va ser també preparador físic de la selecció de Polònia l'any passat, on va coincidir amb Robert Lewandowski, de qui ha afirmat: "Lewandowski es un gran jugador y un gran atleta".

Más información

"Siempre es un motivo de satisfacción y alegría que un jugador sea convocado con su selección, pero no deja de ser un motivo también de preocupación porque pierdes el seguimiento diario del jugador", ha afirmat Antonio Gómez a SER Catalunya, qui ha destacat que a dia d'avui "casi todos los clubes grandes europeos comparten información del estado físico de los jugadores sin ningún problema". A més, qui va ser preparador físic del Barça i de la selecció de Polònia, ha detallat com són els informes que els clubs envien a les seleccions. "Como preparadores físicos nos ponemos en contacto con el preparador físico del club o de la selección y compartimos la información del jugador: datos de carga externa, de que suele hacer el jugador en los días previos a un partido, su plan individual de fuerza...", ha detallat al 'Què t'hi Jugues!' i ha afegit que, a les seleccions, "también llevamos un recuento de los minutos totales que lleva el jugador en la última temporada y también en las últimas 3-4 semanas".

Per altra banda, Antonio Gómez ha detallat que aquests informes "se envían justo antes de que el jugador vaya con la selección y cuando termina la concentración también se envía al club" i ha destacat la solidaritat entre clubs i seleccions. "Casi todos los clubes y selecciones comparten de una forma altruista esta información y hay una muy buena conexión", ha afirmat, però ha alertat de que "cuando esta conexión no existe o faltan datos o información, uno puede cometer algún error en el camino".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad