Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

'Pretty woman', un musical amb química

Entrevista als protagonistes Roger Berruezo (Richard Gere) i Cristina Llorente (Julia Roberts) i al periodista especialista en teatre musical Christian Machío

Pretty woman

Pretty woman

22:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1664715154622/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ja ha arrencat la temporada de teatre musical a Barcelona, i hem notat una coincidència curiosa: la cartellera està plena de musicals basats en pel·lícules molt populars dels anys 90. Al Teatre Tívoli es representa 'Ghost' amb Bustamante i al Teatre Apolo es pot veure una estrena absoluta a l'estat espanyol, 'Pretty woman', el conte de fades modern que en el seu dia van protagonitzar Julia Roberts i Richard Gere a la gran pantalla. Segurament un dels films que més es passen a la televisió en obert, i que segueix fent audiències importants.

La de l'Apolo és una versió fidel a la pel·lícula, però amb una adaptació singular a l'escenari. Hi podem veure Cristina Llorente (la prostituta Vivian Ward), Roger Berruezo (el broker Edward Lewis) i Rubén Yuste (Happyman). També compta amb una banda de rock amb 6 músics sota la direcció de l'Arnau Vila, que interpreta en directe el repertori creat per Bryan Adams i Jim Vallance. Com no podia ser d'una altra manera, l'"Oh Pretty Woman", de Roy Orbison (1964) fa gaudir el públic, una cançó que forma part de l'imaginari de molta gent. El film es va estrenar el 1990, a la televisió es va veure per primera vegada quatre anys després i des d’aleshores s’ha emès gairebé 40 vegades.

El musical de ‘Pretty woman’ es va estrenar el 2018 a Nova York i actualment també es pot veure a Londres. Pel que fa als números musicals, es canten en castellà, excepte el tema final en versió original. La companyia que el porta a Barcelona preveu traslladar-lo a Madrid el setembre del 2023.

En aquesta entrevista, als actors Cristina Llorente i Roger Berruezo s'hi suma la veu del periodista especialitzat en teatre musical Christian Machío per parlar sobre l'èxit d'aquesta producció i d'altres adaptacions cinematogràfiques a l'escena.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad