Sociedad

Quins són els "calés" que deixa la Fira de Sant Miquel?

Preguntem a restauradors, comerciants, empresaris i veïns

Imatge de la passada Fira de Sant Miquel de Lleida. Foto: ACN.

Lleida

Dilluns de ressaca, de ressaca pel tancament de la Fira de Sant Miquel, que practicament contra tot pronòstic inicial amb la satisfacció dels expositors que han aconseguit un nivell de negocis òptim malgrat el moment socio-econòmic actual... I, és el que diu el director de Fira Lleida: Oriol Oró. A l'Aquí Lleida preguntem a restauradors, comerciants, empresaris i veïns; entre ells al gerent de la Federació d'hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, al director del Parador de Lleida, Miquel López, i, des de Pimec-Lleida, a Manel Llaràs

Escolta-ho en aquest enllaç

Quin ha estat l'impacte de Sant Miquel a Lleida? Amb ciutadans i representants de la restauració, l'hostaleria i el comerç.

09:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000036022/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Enguany, la Fira estava orientada cap al futur, en consolidar-se com a referent de la bioeconomia i aconseguir ser capital Agrobiotech del sud d'Europa. I així s'ha vist en el primer Congrès de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia, BIT. Un nou model d'economia circular i sostenible, que té com a base l'ús dels recursos renovables i locals.

Sobre bioeconomia, el Forum de Ràdio Lleida, el Fòrum Agroalimentari que celebràvem divendres passat en la seva cinquena edició, ha deixat clar que sabent el que tenim -coneixement i tecnologies- estem anant cap a aquest futur que cada cop és més tecnològic. La resposta, amb Teresa Botargues. Per cert, un fòrum que es pot tornar a escoltar a través del Canal Youtube de Ser Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00