Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Me'n ric del meu Parkinson

'Perfectament imperfectes' és un xou d'stand up comedy on els monologuistes parlen de les seves malalties per trencar estigmes

Tot és comèdia - monòlegs contra l'estigma

Tot és comèdia - monòlegs contra l'estigma

10:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1665320084050/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Fer humor amb el Parkinson, amb l'epilèpsia o amb la depressió. Sí, tal com ho llegiu: diversos monologuistes de Barcelona estrenen aquest diumenge un espectacle per donar visibilitat a les malalties que pateixen i rebaixar-ne l'estigma. "Perfectament imperfectes" és un xou d'stand up on els còmics expliquen amb humor detalls relacionats amb les seves malalties cròniques. Al 'Tot és comèdia' hem parlat amb l'Anna Gómez (Elefantana), que pateix Parkinson. Però no només hem pogut escoltar el seu testimoni, sinó també les històries de l'actriu i monologuista Kaótica Jess (que pateix diverses malalties, entre les quals fibromiàlgia i fatiga crònica); el còmic Ricken Mc Super (epilèptic) i l'Isaac José (trastorn límit de la personalitat).

L'espectacle té lloc a les 19h a The Comedy Club House de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00