Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Si després del Mundial Messi està amb força, crec que seguirà al PSG i si vol lluitar per la propera Pilota d'Or, el PSG té avantatge"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Guillem Balagué, autor del llibre 'Messi', la única biografia autoritzada pel futbolista argentí

"Si després del Mundial Messi està amb força, crec que seguirà al PSG i si vol lluitar per la propera Pilota d'Or, el PSG té avantatge"

"Si després del Mundial Messi està amb força, crec que seguirà al PSG i si vol lluitar per la propera Pilota d'Or, el PSG té avantatge"

15:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1666877553919/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Guillem Balagué, que presenta el llibre 'Messi', la única biografia autoritzada pel futbolista argentí. Al llibre s'explica la sortida de Leo Messi del FC Barcelona, la seva arribada al PSG i molts més episodis importants de la carrera del futbolista argentí. "L'era post-Messi es va fer massa aviat", ha afirmat, i ha detallat: "al desembre abans de les eleccions Leo Messi va dir als seus fills que es quedava".

Guillem Balagué ha explicat als micròfons de SER Catalunya que al llibre es detalla "què va passar per confirmar el que ningú sospitava, la conseqüència d'això, per què li va costar tant l'any passat" i ha detallat que "això va ser una cosa de cap, però també de cos, i a vegades les dues coses estan relacionades". Però una de les grans incògnites que es tracta en aquest llibre és què passarà amb el futur de Leo Messi: continuarà al PSG? Tornarà al Barça? Anirà a Miami?

"La sensació que tinc, i ho ha dit ell, és que decidirà després del Mundial. Si avui el PSG li posa el contracte sobre la taula jo crec que ho signa i es queda, però ha dit que s'ho pensarà perquè vol veure com està després del Mundial", ha explicat al 'Què t'hi Jugues!'. I ha continuat: "si està per l'elit i amb força jo crec que dirà que es vol seguir i si vol lluitar per la propera Pilota d'Or el PSG té avantatge segur".

Finalment, sobre la possibilitat de tornar al FC Barcelona, Guillem Balagué ha explicat: "Crec que Xavi inclús ha parlat amb Messi de com encaixaria en el sistema i en el joc, ho tenen molt clar. Però això s'ha de confirmar perquè de moment no hi ha estratègia econòmica ni esportiva per tornar. Si hi ha interès ja s'hauria de començar a fer i de moment no hi ha contactes", ha detallat al 'Què t'hi Jugues!'.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad