El BalcóEl Balcó
Sociedad

Són papallones a l'estómac o és ansietat?

A vegades el que sentim al principi de l'enamorament no és tan màgic com sembla, segons un estudi

REPORTATGE. Papallones a l'estómac o ansietat?

REPORTATGE. Papallones a l'estómac o ansietat?

41:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1667926542528/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Les converses de dilluns al programa 'El Balcó' cada setmana deriven cap a un costat diferent. Avui, més que una tertúlia s'ha convertit, per moments, en un consultori amorós i psicològic. Qui ha respost les preguntes de l'Anna Puigboltas, però també de la Llucia Ramis i en Jordi Amat, ha sigut la Montse Cazcarra, psicòloga clínica. Ens ha donat la resposta a aquest dilema i ha demostrat que les papallones no són tan boniques com semblen. Almenys, no sempre.

Segones residències

Amb la Llucia i en Jordi també hem parlat de les segones residències. Fins a quin punt aquest tipus d'habitatge complica la vida als veïns dels pobles? Les segones o terceres residències s'estan convertint en un problema, al Pirineu? N'hem parlat també amb l'Ariadna Rodríguez, de la cooperativa de treball Coop d'Era. Ella hi uns quants joves més han decidit que sí que es pot viure al Pallars.

'El Balcó' és el programa que s'emet cada tarda de 19.00 a 21.00 a SER Catalunya, presentat per l'Anna Puigboltas. Cada dia s'expliquen temes d'actualitat en profunditat o històries curioses que criden l'atenció. També hi ha espai pel debat i la conversa en profunditat, per les entrevistes a personatges rellevants i per les anàlisis concises. A més a més, cada tarda, sona la música que tria Joan Bofill i que s'ha d'escoltar aquell dia per un motiu concret.

Hi participen col·laboradors com Jordi Amat, Llucia Ramis, Clara Blanchar, Francesc-Marc Álvaro o Raquel Tulleuda, que conversen cada dilluns sobre temes de tota mena. Els dilluns també hi ha espai per 'Senzilles i tendres', una secció que explica històries d'amor sorprenents, i per Iago Moreno, que analitza temes d'actualitat relacionats amb les xarxes o les noves tendències.

Els dimarts analitzem les pantalles i el món de la comunicació amb la periodista Mònica Planas o amb Carmen Alcaraz, que barreja l'actualitat amb les seves obsessions culinàries. També escolem tranquil·lament la veu de Josep Ramoneda, que cada setmana entrevista alguna personalitat destacada. Dimecres és el dia d'Antoni Bassas, que s'asseu a l'estudi de SER Catalunya amb un tema per posar sobre la taula. Però també hi ha espai per als llibres (amb la Susanna Ruiz, que cada setmana en tria un) i per la secció d'Andrea Villoria 'Manual d'instrucció', on coneixem professionals del món judicial o policial. A més a més, l'egiptòloga Irene Cordón ens porta dos mil anys enrere.

Dijous treuen el cap pel Balcó les Parelles de Fet, dues persones que es troben inesperadament (no saben amb qui coincidiran) i que plantegen un tema que les preocupa. La parella varia cada setmana a partir d'una alineació molt potent: Olga Viza, Judit Mascó, Sílvia Soler, David Selvas, Guillem Solé, Ada Parellada, Anna Manso, Queco Novell, Pol Guasch, Manuel Fuentes, Victòria Pagès, Elisenda Roca, David Fernández, David Carabén, Nausicaa Bonnín, Santi Balmes i Judit Culell. També hi ha temps per l'oasi polític del programa o 'Joan i Miquel' (Joan Serra i Miquel Noguer) analitzen les qüestions importants de la setmana.

Divendres hi ha 'Ciència i Connexions', amb Jordi Mir i Salvador Macip, que es troben, un per comentar un tema i relacionar-lo amb el pensament o la filosofia, i l'altre per repassar les novetats científiques. Acabem la setmana amb els 'Plans de finde', una secció desacomplexada on en Joan Bofill, la Laura Estrada, en Joan Tejedor i l'Albert Prat recomanen què fer el cap de setmana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00