Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"És una victòria psicològica. A nivell de vestuari i d'equip reforça molt"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del FC Barcelona a El Sadar contra Osasuna amb Lluís Cortés i Oriol Riera

"És una victòria psicològica. A nivell de vestuari i d'equip reforça molt"

"És una victòria psicològica. A nivell de vestuari i d'equip reforça molt"

31:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668005415348/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha aconseguit una victòria important a la Lliga contra Osasuna a El Sadar. Els blaugranes han començat perdent i han jugat amb 10 futbolistes des del minut 30 de la primera part per a l'expulsió de Lewandowski, però han remuntat el partit amb gols de Pedri i de Raphinha, aquest últim al minut 85 de partit. Aquesta victòria permet al Barça marxar a l'aturada pel Mundial com a líder de la Lliga i al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Lluís Cortés i Oriol Riera.

"És una victòria completament psicològica. Te'n vas al Mundial guanyant en els últims minuts un partit que pràcticament el tenies perdut. A nivell de vestuari i d'equip són victòries que reforcen molt i que ajuden moltíssim en una temporada que tens de tot", ha analitzat Oriol Romeu als micròfons de SER Catalunya i Lluís Cortés ha afegit: "al Barça el vaig veure molt bé d'actitud, per a mi vam veure un equip més madur".

Tot i això, Cortés també ha posat èmfasi en el mal inici de partit del FC Barcelona. "Els primers minuts de la primera part el Barça no se'ls pot permetre, va començar el partit molt malament, fallant moltes passades, però després no va estar malament", ha explicat Cortés, qui ha destacat també que el conjunt blaugrana "a la segona part s'adapta al nou context de jugar amb un futbolista menys".

Per altra banda, Lluís Cortés i Oriol Romeu han analitzat dos dels noms propis del partit. "El recanvi de Busquets el tenim ja a casa, és Frenkie De Jong. Et dona moltes coses que per a aquella posició són essencials", ha dit Oriol Romeu.

I un altre dels noms propis del partit a El Sadar, però també de les últimes jornades està sent Alejandro Balde. "Jugar al que vol jugar al Barça és molt difícil, els jugadors necessiten un procés d'adaptació i moltes vegades és molt més fàcil anar a buscar a casa, on hi ha jugadors que porten molts anys amb el model de joc molt interioritzat. Balde és un exemple claríssim", ha explicat Cortés, qui ha afegit: "Balde m'està sorprenent molt positivament, el seu rendiment al primer equip està sent brutal". I Oriol Riera ha sentenciat: "el que veia l'any passat al filial i el que estem veient ara és completament diferent. Ha millorat molt a nivell defensiu. Jugar al Barça no és gens fàcil i molts cops els recanvis els tenim a casa, no hem d'anar a buscar fora el que ja tenim".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00