Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"És una selecció molt de Luis Enrique. Ha fet un equip, una família, no una selecció"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la llista de convocats de la selecció espanyola pel Mundial de Qatar amb Bruno Alemany, Antón Meana, Joan Poquí i Ivan San Antonio

"És una selecció molt de Luis Enrique. Ha fet un equip, una família, no una selecció"

"És una selecció molt de Luis Enrique. Ha fet un equip, una família, no una selecció"

16:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668175104551/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí Luis Enrique, el seleccionador espanyol, ha anunciat la llista de 26 futbolistes que disputaran el Mundial de Qatar amb la selecció espanyola. En total hi ha set futbolistes del Barça: Eric García, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedri, Gavi, Ferran Torres i Ansu Fati, i dos del Madrid, Dani Carvajal i Marco Asensio. La selecció espanyola es concentrarà a partir de dilluns a Las Rozas i dijous viatjarà a Doha. El debut serà el dimecres 23 a les cinc de la tarda contra Costa Rica.

Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la convocatòria de Luis Enrique amb Antón Meana, Bruno Alemany i els periodistes Joan Poquí i Ivan San Antonio. "Hi ha pocs jugadors que siguin titulars indiscutibles als seus clubs i com arriben de forma els jugadors és molt important", ha afirmat Bruno Alemany, qui ha afegit també que "trobo a faltar un davanter centre", però ha sentenciat: "confio molt en Luis Enrique". Per altra banda, Antón Meana ha opinat que "és la llista de Luis Enrique, molt previsible. A banda de ser un equip, és una família" i que "aposta per molta gent de banda que és el que li ha funcionat".

Per altra banda, sobre la llista de convocats Joan Poquí ha dit al 'Què t'hi Jugues!': "em sembla bé que aposti pels joves. Celebro que hagi entrat Ansu Fati. Em sembla una llista equilibrada". Ivan San Antonio ha coincidit en el fet que és una convocatòria "molt equilibrada" i que "són futbolistes que van a mort amb Luis Enrique". A més, San Antonio ha destacat que per ell "Espanya és una de les seleccions favorites per guanyar el Mundial", mentre que Poquí ha afirmat: "jo no la situaria entre les favorites, li falta talent de cara a gol".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00